1. 11. 2020  |  Katalog firem

ZAM-SERVIS

 

 

 

 

Jsme soukromá nezávislá firma. Zabýváme se servisem, výrobou a dodávkami elektrických, elektronických, zabezpečovacích, měřících, regulačních a analyzačních zařízení. Najdete nás v Ostravě Přívoze, kde si můžete většinu našeho sortimentu prohlédnout a případně také vyzkoušet. Máme zastoupení v Polsku a ve Slovenské Republice a řadu lokálních prodejců.

Základní informace o nás:
Firma byla založena v roce 1994 devíti společníky jako společnost s ručením omezeným a od svého vzniku se dynamicky vyvíjí.

Organizační struktura:
Struktura firmy je podřízena hlavním aktivitám, tzn. že maximum pracovníků pracuje ve výrobě a servisu. Za významnou činnost považujeme poradenství a inženýring, které poskytuje obchodní oddělení ve spolupráci s pracovníky vývoje. Řada činností, např. projekce, strojírenská a mechanická výroba nebo autodoprava, je zajišťována dodavatelsky. Klademe důraz na průběžnou inovací výrobků i vývoj nových výrobků.

Jak dál:
Dnes, více než kdy jindy, se do popředí dostává otázka kvality. To neznamená pouze bezvadné výrobky, ale celou řadu dalších věcí. Obrátí-li se na nás potenciální zákazník, může se spolehnout, že se mu budeme plně věnovat, odpovědně mu poradíme s výběrem zařízení a v termínu mu je za dohodnutých podmínek dodáme. Abychom mohli našim partnerům kvalitu garantovat, podařilo se nám splnit podmínky pro zavedení normy ISO 9001:2000. Certifikát vlastníme od roku 1999.

 

www.zam-servis.cz

ZPĚT NA SEZNAM