30. 8. 2021  |  Katalog firem

TREBITSCH Czech Single Malt Whisky

Ušlechtilá jednosladová whisky vyrobená z vybraných místních surovin a zrající v sudech naší vlastní výroby TREBITSCH Czech Single Malt Whisky 40% si vytváří vlastní osobitou cestu. Vyvážená chuť sladšího charakteru obsahuje tóny ovoce, vanilky nebo karamelu se základem v jemném nakouření ječmene a esencích dubového dřeva.

 

 

 

 

 

 

 

V těle dominuje obilná chuť ječmene spojená s ovocem. Závěr je příjemně jemný, zakončený dlouhými stopami hořké čokolády. Naše whisky je velice jemná a svým krémovým charakterem vytváří harmonický chuťový zážitek s nutkáním ho opakovat.

 

Poctivý český výrobce

Jsme první český výrobce, který se specializuje na výrobu whisky. Vše děláme bez ústupků na kvalitě. Každému sudu věnuje náš master distiller náležitou péči. Všechny láhve ručně stáčíme i uzavíráme.

Mimořádná chuť

Chuť naší whisky oceňuje odborná i laická veřejnost. Právě na chuti je náš příběh postaven. Nemusíte být znalec, abyste poznal, že jde o mimořádné pití.

Celosvětový zájem

Od stočení prvních lahví zaznamenáváme pochvalné reakce nejen u nás, ale i v zahraničí. Naše whisky se začíná pít například v USA, Japonsku, Číně i v balkánských zemích. Je čas dobýt svět s českou whisky a jít tak ve stopách českého piva. Ovšem ve světě whisky se nedá nic uspěchat.

ZPĚT NA SEZNAM