ČESKY

SVAZ VÝROBCŮ RUSKÉ FEDERACE

ČSOK obchodní komora se od 2.dubna 2014 stala smluvní partnerem Svazu výrobců Ruské federace

Jedná se o významnou celoruskou strukturu, která sdružuje více jak 100 svazů, asociací a sdružení ruských výrobců všech komodit (www.rosprodunion.ru). V čele Svazu výrobců RF stojí Oleg Soskovetz jedna z nejvýznamnějších figur ruské politické a ekonomické scény. Svého času zastával i funkci 1.místopředsedy vlády Ruské federace.
Prostřednictvím a za pomoci této obrovské a důležité struktury má tak ČSOK možnost navázat spolupráci prakticky s kterýmkoli výrobním subjektem v Rusku za podpory vedení svazu výrobců. Jedná se o významný další úspěch ekonomické diplomacie komory v Ruské federaci.
 

prezident komory a prezident Svazu výrobců Ruské federace po podpisu dohody o spolupráci 

SVAZ VÝROBCŮ RUSKÉ FEDERACE (SVRF)

SVRF je nezisková organizace ,která se vytvořila   20.dubna 2001 na třetím všeruském kongresu výrobců a pracuje s cílem podporovat hospodářský rozvoj Ruska, modernizovat výrobu a zvyšovat obraty.
SVRF sdružuje více než 100 subjektů celostátních i regionálních svazů, sdružení, podniků a dalších organizací, výrobci zboží a služeb.

Prezident Svazu výrobců RF
Oleg Soskovets

Čestný prezident Svazu výrobců RF
Nikolay Rizkhov

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V čele Svazu výrobců Ruské federace stojí hlavy oborových sdružení, svazů, firem, oblastní sdružení SVRF , Státní dumy, vedoucí regionálních orgánů,  ministerstev a oddělení; Členové Rady federace; Vice-President a řada dalších vedoucích pracovníků z oblasti výroby a vědy .
SVRF je veřejnoprávní korporací, jejíž členové reprezentují a chrání zájmy domácí  výroby ve všech odvětvích a na všech úrovních vlády a státní správy.

Mezi hlavní činnosti SVRF patří:

  • modernizace základních výrobních prostředků;
  • zvyšování kvalifikace  pracovníků ve výrobě;
  • Aplikace vědeckých a technologických vynálezů ve výrobě;
  • Hledání účinných způsobů a opatření na přilákání investic do výroby, včetně domácího finančního kapitálu.
         

ZPĚT NA SEZNAM