20. 8. 2020  |  Katalog firem

ENERGOCHEM a.s.

ENERGOCHEM a.s. je inženýrsko-dodavatelská společnost, která se specializuje na komplexní dodávky investičních celků formou na klíč – EPC.

Naši zaměstnanci a experti disponují dlouholetými zkušenostmi a rozsáhlými znalostmi, podíleli se na mnoha úspěšně realizovaných projektech v ČR a ve světě.

Naším cílem je poskytování služeb a dodávek v nejvyšší kvalitě v oborech:

ENERGETIKA

V oblasti energetiky se věnujeme realizaci všech stupňů projektové dokumentace, od řízení investičních procesů až po spuštění, uvedení do provozu a záruční/pozáruční servis.
Zaměřujeme se na oblasti: jaderná energetika, klasická energetika, tepelné elektrárny, kogenerační jednotky, spalovny, regulační stanice, atd.

PLYNÁRENSTVÍ

Divize plynárenství se věnuje projektování a dodávce plynárenských zařízení. Realizujeme dodávky na klíč tzn. od projektu po montáž. Naše zkušenosti nám umožňují řešit zadání jak v oblasti projektového managementu tak výroby. Realizujeme dodávky typu plynových a regulačních stanic, potrubí, výměníků, uskladňovacích nádrží.

VODNÍ HOSPODÁŘSTVÍ

Energochem a.s. zajišťuje kompletní dodávky a montáž vodohospodářských investičních celků. Realizaci provádí od všech stupňů projektové dokumentace, návrhu technologie, procesních postupů, dodávky, kompletace, montáže, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy a servisu.

http://energochem.cz/

ZPĚT NA SEZNAM