20. 8. 2020  |  Katalog firem

ARMATURY Group a.s.

Příběh naší firmy se začal psát roku 2000, kdy jsme otevřeli první továrnu s vlastní výrobou pod značkou ARMATURY Group v Dolním Benešově. Navázali jsme na dlouholetou tradici a historii výroby armatur v regionu Opavska a Hlučínska začínající již v polovině minulého století. Díky spojení tří společností působících v Česku a na Slovensku v oblasti výroby, prodeje a servisu armatur jsme získali nejen cenný kapitál, ale také spoustu zkušeností, které neustále posouváme dál. Dnes se naše společnost specializuje především na výrobu armatur, technologických celků a související služby. Široký sortiment, kvalita výroby, možnost úprav dle požadavků zákazníků a lidský přístup z nás už dlouhá léta dělá žádaného partnera pro řadu malých i velkých firem nejen v České republice. 70 % naší výroby putuje do zemí po celém světě. ARMATURY Group je součástí skupiny Vexve Armatury Group, která je předním evropským poskytovatelem komplexního řešení pro dodávky průmyslových armatur. Skupina je ve vlastnictví investiční společnosti DevCo Partners Oy.

Síla naší výroby spočívá v dlouholetých zkušenostech, výrobě na míru a investicích do nových technologií. Ročně vyrobíme více než 60 000 tisíc armatur a dodáme 500 tisíc položek hutního materiálu pro firmy ze 65 zemí světa. Příliv nových zakázek nejen z České republiky, ale i ze světa, nám umožňuje rozšiřovat naši výrobu a čerpat další zkušenosti. V našem týmu zaměstnáváme téměř 600 oborových profesionálů, kteří si poradí také s nadstandardní či atypickou zakázkou. Dokážeme vyhovět potřebám náročných zákazníků. Nejčastěji vyrábíme pro oblast energetiky, chemie, petrochemie, plynárenství a ropný průmysl, hutnictví a vodárenství.

Investujeme do nákupu vývojových a konstrukčních technologií, které nám umožňují neustále zdokonalovat procesy, výrobu i samotné výrobky. V moderním provozu vyvíjíme a vyrábíme speciální armatury, které jsou využívány v těch nejnáročnějších podmínkách. Dokážeme přizpůsobit výrobu tak, aby vyhověla normám EN, ASME, GOST a dalším. Na rozdíl od konkurence vyrábíme široký sortiment armatur, jak z výkovků a svařenců, tak z odlitků. Máme vlastní know-how. Díky tomu je naše výroba flexibilnější. 

ARMATURY Group ve světě

Patříme mezi přední světové výrobce průmyslových armatur. Výrobky se značkou ARMATURY Group najdete na 5 kontinentech - v Evropě, Asii, Africe, Austrálii a Americe. 70 % naší produkce putuje do 65 zemí světa. Zbylých 30 % pokryje potřeby tuzemského trhu, a to zejména v oblasti energetiky, průmyslu ropy a plynu, chemie a petrochemie, hutnictví a vodárenství.

ZPĚT NA SEZNAM