2. 3. 2021  |  Připravujeme

Podpora českého exportu na ruském trhu

Na základě pozitivních výsledků z našich proexportních aktivit, které jsme realizovali ve spolupráci s obchodním zastoupením Ruské federace v Praze v roce 2020 jsme připravili na letošní první pololetí následující aktivity:

 

  • online obchodní jednání s firmami z NorilskaAkce je připravována ve spolupráci s oblastní vládou Krasnojarské oblasti a obchodní radou Ruské federace v Praze. Zúčastněné české firmy zašlou prostřednictvím ČSOK předem svou prezentaci a konkrétní návrhy a na spolupráci a specifikaci svých obchodních a podnikatelských  očekávání . Jednání se realizují formou online  dvoustranných rozhovorů v ruském jazyce mezi konkrétními obchodními partnery. Přípravu jednání a následnou podporu  a pokračování komunikace po skončení videokonference zajišťuje ČSOK obchodní komora . Termín konání v týdnu od 22.3. Uzávěrka přihlášek na akci je do 12.3.2021.

 

  • online obchodní jednání s firmami z Kaliningradu. Akce je připravována ve spolupráci s oblastní vládou Kaliningradské oblasti a obchodní radou Ruské federace v Praze. Zúčastněné české firmy zašlou prostřednictvím ČSOK předem svou prezentaci a konkrétní návrhy a na spolupráci a specifikaci svých obchodních a podnikatelských očekávání . Jednání se realizují formou online  dvoustranných rozhovorů v ruském jazyce mezi konkrétními obchodními partnery. Přípravu jednání a následnou podporu  a pokračování komunikace po skončení videokonference zajišťuje ČSOK obchodní komora .Termín konání duben. Uzávěrka přihlášek na akci je 16.3.2021.

 

  • online obchodní jednání s firmami ze Stavropolu . Akce je připravována ve spolupráci s oblastní vládou Stavropolského kraje  a obchodní radou Ruské federace v Praze. Zúčastněné české firmy zašlou prostřednictvím ČSOK předem svou prezentaci a konkrétní návrhy a na spolupráci a specifikaci svých obchodních a podnikatelských očekávání . Jednání se realizují formou online  dvoustranných rozhovorů v ruském jazyce mezi konkrétními obchodními partnery. Přípravu jednání a následnou podporu  a pokračování komunikace po skončení videokonference zajišťuje ČSOK obchodní komora .Termín konání květen. Uzávěrka přihlášek na akci je 16.4.2021.

 

  • online obchodní jednání s firmami z Tambova. Akce je připravována ve spolupráci s oblastní vládou Tambovské oblasti a obchodní radou Ruské federace v Praze. Zúčastněné české firmy zašlou prostřednictvím ČSOK předem svou prezentaci a konkrétní návrhy a na spolupráci a specifikaci svých obchodních a podnikatelských očekávání . Jednání se realizují formou online  dvoustranných rozhovorů v ruském jazyce mezi konkrétními obchodními partnery. Přípravu jednání a následnou podporu  a pokračování komunikace po skončení videokonference zajišťuje ČSOK obchodní komora .Termín konání červen. Uzávěrka přihlášek na akci je 16.5.2021.

 

Online obchodní jednání ve výše uvedených oblastech Ruské federace je první etapou, na kterou bude navazovat druhá etapa, kterou tvoří obchodní a podnikatelská mise v momentu, kdy skončí veškerá omezení cestování a další karanténní opatření spojených s pandemií Covid-19. Online jednání mají předpřipravit obě strany a předjednat konkrétní možnosti obchodování tak, aby se při osobním jednání již neztrácel čas a mohlo se přistoupit k realizaci a podpisu smluv.

BACK TO LIST