1. 11. 2020  |  Katalog firem

INCO ENGINEERING

 

 

 

 

INCO se primárně zaměřuje na těžní stroje svého vlastního konstrukčního řešení, ale rovněž na modernizace a opravy těžních strojů po dlouhodobém provozu. Toto zahrnuje kompletní modernizaci jak mechanické, tak elektrické části těžního stroje spolu s výměnou brzdového systému za spolehlivý pneumatický nebo hydraulický brzdový systém.

Téměř 90% veškeré produkce směřuje do Ruska. V současnosti jsou naše zařízení používána kromě Ruska také na Slovensku, v Polsku, Indii, Číně a v České republice. Zároveň INCO vyvíjí trvalé aktivity na trzích ve Vietnamu, Kazachstánu a Ukrajině.

INCO vyvinulo a dodalo jeden z největších těžních strojů na světě – 8-lanový těžní stroj s třecím kotoučem, tzv. Koeppe o celkovém instalovaném výkonu 11 000 kW.

Naše těžní zařízení jsou dodávána společně s nejmodernějším systémem monitoringu umožňujícím kontrolu provozních stavů online skrze zabezpečenou síť a identifikovat tak jakékoliv poruchy a vyhodnotit, zda je možno závadu odstranit úpravou software nebo na místě techniky těžního stroje či zda je vyžadován příjezd našich specialistů, aby došlo k rychlému vyřešení vzniklé komplikace a pokud možno k co nejrychlejšímu zprovoznění těžního zařízení. Informace o stavu těžního stroje je možné doručit jak na běžný počítač, tak také na smartphone či tablety. Díky této technologii máte přehled o zařízení, ať už se nacházíte kdekoliv.

INCO dlouhodobě spolupracuje s vybranými dopravními partnery, kteří zajišťují bezpečnou a rychlou dopravu z našeho výrobního závodu na místo určení. Politika INCO je však taková, že zaručuje i dodávky náhradních dílů pro všechny stroje, které kdy vyrobilo. Náš servis nekončí pouze dodáním a uvedením zařízení do provozu.

INCO jako jeden ze tří dodavatelů této techniky v Evropě nabízí technologii splňující všechna bezpečnostní kritéria, technologii, která je spolehlivá a jejíž ekonomika je plně konkurenční. To vše spolu s naším aktivním a flexibilním přístupem k zákazníkům bez ohledu na velikost projektu.

 

WWW.INCOENGINEERING.CZ

BACK TO LIST