19. 4. 2012  |  Konference, semináře, výstavy

Pakistánská delegace v Hotelu Crown Plaza

Hotel Crown Plaza byl místem, které v úterý 17. dubna hostil desítky českých firem , které se přišly setkat s delegací Federace obchodních a průmyslových komor Pakistánu.

Klepnutím zobrazíte plnou velikost obrázku Pakistánskou delegaci tvořily ředitelé a majitelé předních firem z oblasti textilního ,oděvního, potravinářského, farmaceutického průmyslu i řady dalších komodit zajímavých pro český průmysl. Po společném úvodu, ve kterém vystoupil prezident ČSOK, JE velvyslanec Pakistánu v ČR, viceprezident federace komor a generální ředitel federace, se přítomní podnikatelé přemístili do připravených salonků , kde probíhalo další jednání již v odborných sekcích. Delegace Federace obchodních a průmyslových Pakistánu je již druhou velikou návštěvou v posledních 4 týdnech , která přijela na pozvání ČSOK do České republiky. Připomeňme si, že ČSOK obchodní komora v březnu organizovala mezinárodní konferenci COMMERCE BRIDGE 2012, na kterou přijela delegace Obchodní a průmyslové komory z Karachi.

Obou akcí se zúčastnily desítky předních českých firem což dokazuje široký zájem českého průmyslu o toto atraktivní teritorium s trhem, který tvoří 190 milionů obyvatel.

Pakistán nabízí obchodní možnosti prakticky ve všech oblastech podnikání počínaje potravinářským a zpracovatelským průmyslem, textilním a oděvním, zdravotním i farmaceutickým. Jsou zde příležitosti zapojit se do budování a modernizace infrastruktury země, energetiky, dopravy, spojů, železnic, strojírenství a řady dalších oborů a komodit.

V květnu na pozvání komory přilétá delegace Obchodní a průmyslové komory z Islamabádu. Zájemci o jednání s touto delegací se mohou přihlásit na mailové adrese: sekretariat@csok.cz.

ZPĚT NA SEZNAM