4. 6. 2014  |  Zahraniční obchodní mise

Moskva - červen 2014

Skupina firem – partnerů a klientů komory absolvovala úspěšná obchodní jednání 3. -4. června v Moskvě. Delegaci vedl prezident ČSOK .Program mise byl připravován ve spolupráci se stálou teritoriální kanceláří ČSOK v Moskvě

Společnosti Královopolská RIA, Enbra, Engada nebo BKG a GA Aeroholding vedly řadu strategických jednání , která v nejbližším období rozšíří jejich obchodní aktivity.
Mezi řadou partnerů se , kterými česká delegace jednala byli například představitelé Centra ekonomického rozvoje Sdružení nezávislých států, Moskevské asociace podnikatelů, struktury jaderné energetiky a představiteli státních a oblastních orgánů Ruské federace.
V programu byla zařazena návštěva mezinárodní výstavy Ekvatek 2014, kde ČSOK vedla na stánku české společnosti BKG řadu jednání zaměřených na získání konkrétních zakázek pro BKG i ostatní firmy.
Prezident komory vedl řadu samostatných bilaterárních jednání  a setkal se s obchodním radou velvyslanectví v Moskvě Martinem Baštou, vojenským přidělencem generálem Vladimírem Ložkem a dalšími představiteli ministerstva zahraničí a průmyslu a obchodu.



fotopříloha: z jednání na veletrhu EKVATEK a expozice MPO České republiky

ZPĚT NA SEZNAM