2. 5. 2012  |  Zahraniční obchodní mise

Karelie - setkání s představiteli měst Kem a Kostomuksha

Na setkání s představiteli měst Kem a Kostomuksha projednala delegace ČSOK možnosti zapojení českých firem do projektů přestaveb tepláren a výstaveb čističek odpadních vod.
Klepnutím zobrazíte plnou velikost obrázku Na setkání s představiteli měst Kem a Kostomuksha projednala delegace ČSOK možnosti zapojení českých firem do projektů přestaveb tepláren a výstaveb čističek odpadních vod

Na setkání s představiteli měst Kem a Kostomuksha projednala delegace ČSOK možnosti zapojení českých firem do projektů přestaveb tepláren a výstaveb čističek odpadních vod. V návaznosti na toto úvodní jednání odlétá v červnu do těchto měst skupina českých techniků a specialistů, kteří se seznámí s technickým stavem tepláren a zahájí přípravu zpracování technické dokumentace a finančních kalkulací potřebných pro zahájení projektů v obou městech. Koordinaci a technickou realizaci má na starosti Energeticko technologický klastr - Východ, který ČSOK vytvořila právě pro realizaci takovýchto projektů jakými jsou teplárny a ČOV v Karelii.

ZPĚT NA SEZNAM