Firemní prezentace

GA AEROHOLDING a.s.

člen Eastern Europe Aviation Association

Historie

V průběhu posledního století Česká republika výrazně pokročila z nižších kategorií letecké produkce do stále více sofistikovaných produktů tohoto oboru, jako například produkce výcvikových, akrobatických či sportovních letadel a kluzáků, malých dopravních letadel, až po military jets. Tato produkce na sebe logicky navázala i doprovodné obory, jako je systém školství, od učňovského po univerzitní, specializované společnosti na výrobu letadlových částí, motorů, avioniky, leteckými školami, či organizacemi údržby od společností zajišťující základní servisní prohlídky, po organizace s oprávněním pro generální opravy a nejvyšší revize. Nemalou výhodou je i hustá síť 91 letišť GA na malé rozloze republiky, z čehož je 24 letišť mezinárodních, přičemž pět z nich je určeno pro velkou leteckou dopravu.

Díky tomuto bohatému leteckému dědictví, disponuje Česká republika, v Evropě jedinečným, potenciálem silné letecké kultury, nadprůměrným počtem leteckých specialistů, konstuktéry počínaje,  a pracovníky údržby konče.

Profil společnosti

GA aeroholding je společností, jejímž hlavním posláním je zajištění koordinace, finanční řízení a realizace projektů v oblastech leteckého vzdělávání, leteckého výcviku všech profesních kategorií, technické údržby letadel v celém rozsahu činností a pro všechny kategorie letadel GA na území České republiky. Nedílně také zajištění produkčního servisu a traťové zajištění letů klientů při obchodních či technických letech do ČR, především v oblasti letecké přepravy a souvisejících pozemních službách.

Vzhledem k dlohodobé znalosti Evropského a Českého leteckého prostředí je schopen GA aeroholding nabídnout svým klientům, díky realizaci synergií především v rámci České republiky, řešení jejich potřeb tak, aby došlo k významným provozním a finančním úsporám. GA aeroholding svým kooperujícím společnostem poskytuje služby jako IT, řízení lidských zdrojů, centrální nákup a prodej, právní služby, finanční služby, apod. Jednotlivé společnosti sdružené v GA aeroholdingu se díky centralizaci administrativních služeb mohou plně soustředit na svůj hlavní předmět podnikání. 

GA aeroholding spolupracuje výhradně s prověřenými a stabilními společnostmi, aby byla schopna plně garantovat klientům kvalitu poskytovaného servisu. Veškeré technické, letecké a vzdělávací práce jsou vykonávány dle nejnáročnějších  kritérií pro provozování letecké činnosti u licencovaných leteckých provozovatelů, kteří plně vyhovují všem českým i evropským předpisům. Dodržování všech kritérií nutných k získání těchto licencí, včetně průběžné finanční způsobilosti, je pravidelně kontrolováno Úřadem pro civilní letectví ČR.

Hlavní obchodní zaměření společnosti je orientováno na klienty ze států širšího blízkého východu, středoasijských republik, především na státy bývalého Sovětského svazu.

 

GA aeroholding a.s.
Jan Rozlivka, CEO
Stanislav Bajzík, COO

Krovova 140
Praha 9 Klánovice
190 14

web:  www.ga-aeroholding.cz
email : info@ga-aeroholding.cz
phone : +420 724 28 03 02
+420 603 47 88 19


ZPĚT NA SEZNAM