ČESKY

EUROASIJSKÁ VÝKONNÁ RADA

Elena Evlanova, výkonná ředitelka Euroasijské výkonné rady a prezident ČSOK v Moskvě 2.dubna 2014 podepsali dohodu o spolupráci mezi oběma organizacemi

Tato dohoda je základem pro širokou spolupráci a zejména podporu českého exportu v 8 zemích, které se na platformě Euroasijské výkonné rady sdružily  (www.evrazes-bc.ru).
Prostřednictvím a za pomoci této organizace může ČSOK svým členům a klientů zabezpečit nejen přísun nových obchodní a exportních příležitostí, ale zejména i ekonomickou bezpečnost. Trhy, které EVRAZES sdružuje jsou zejména v této době pro český export atraktivní a perspektivní a ČSOK si velmi váží skutečnosti, že může používat každodenní podpory této silné prestižní mezinárodní organizace.

 

Euroasijská výkonná rada

je neziskové sdružení  na podporu rozvoje obchodu a hospodářské spolupráce , "euroasijská výkonná rada" byla založena v září 2008 a je neziskovou organizací zaměřenou na podporu zapojení podnikatelské sféry do integračních procesů v rámci euroasijského hospodářského společenství.

Mezi hlavní cíle EVR je  vytvoření příznivých podmínek pro vzájemně prospěšnou spolupráci , rozšíření působnosti a objem interakce v rámci euroasijského hospodářského společenství, jakož i plnou spolupráci partnerství .

ZPĚT NA SEZNAM