Cestovní kancelář Candia tours se specializuje na ostrov Kréta. Ne jen proto, že ostrov Kréta je jedinečný díky své přírodě, ale v dnešní době, kdy se bezpečnost stává prioritou je ostrov Kréta novou nejoblíbenější destinací v Řecku. Na Krétě nehrozí žádné nebezpečí z důvodu polohy ostrova, který se nachází nejdále od pevniny a není zasažen migranty.
Candia tours spolupracuje s naším hlavním partnerem ČSOK obchodní komorou v České Republice. Candia tours také spolupracuje s partnerem přímo na Krétě, kterým je společnost DEDALART Constraction & Luxury real Estate. Zajišťujeme servis pro klienty DEDALART, kteří na Krétě investují do nemovitosti. Naší prioritou je diskrétnost a soukromý klientů. Budujeme dlouhodobé dobré vztahy s našimi klienty. Nabízíme Vám nezapomenutelnou dovolenou. protože Vaše sny jsou pro nás důležité snažíme se aby
se staly skutečností. Naší snahou je, aby se každý klient cítil jedinečně. Proto poskytujeme individuální turismus
a dovolenou po celý rok. S námi na Krétě se taky můžete vydat na úžasné výlety, které připravíme pouze pro Vás.Ubytování Vám vybíráme v nejluxusnějších vilách a apartmánech na Krétě. Pro naše klienty chceme jen to nejlepší.

Podrobnější informace naleznete zde, aktuální ceník pak zde.