Dovolujeme si Vám předložit projekt „ OSTROV SLUNCE A BOHŮ – Apartmány na Krétě", který naše obchodní komora připravila pro VIP klienty a partnery ČSOK.

Jedná se o komplexní servis zaměřený na zabezpečení individuální rekreace nebo možnosti nákupu nebo pronájmu nemovitosti na Krétě. Jistě jste na Krétě již byli nebo jste o tomto nádherném ostrově již slyšeli. 

Komora reaguje na aktuální vývoj mezinárodní ekonomické a bezpečnostní situace ve světě. Prostor pro klidnou a bezpečnou rekreaci  nebo investici se každým dnem mění a zmenšuje.

 

Rychlá návratnost vaší investice, která vám začneme obratem vracet vaše peníze a vydělávat vám.

 

Společně s řeckými partnery Vám pomůžeme výhodně a hlavně bezpečně investovat do atraktivní nemovitosti – v Agia Galini . Pokud se rozhodnete stavět nový objekt máme pro Vás připraveny atraktivní parcely v nejkrásnějších místech ostrova Kréta. Náš tým na Krétě je připraven zabezpečit kompletní služby spojené s Vaší investicí. Tzn. kompletní právní a finanční servis, registrace nemovitosti na nového majitele, technické a stavební služby a samozřejmě i zabezpečení péče a servisu nemovitosti. Pomůžeme Vám také v případě zájmu s krátkodobým nebo dlouhodobým pronájmem vaší nemovitosti, aby vám začala vydělávat peníze a zhodnotila Vaší investici rychlou návratností. Vše podrobně na www. apartmanykreta.cz